Tervehdys Pallontallaajien käyttäjät,

Kiitos kun olet ollut mukana Pallontallaajien yhteisössä. Sivuston vähäisen kävijämäärän vuoksi olemme valitettavasti joutuneet tekemään päätöksen palvelun sulkemisesta tämän kevään aikana. Keskutelumahdollisuus foorumilla päättyy maanantaina 1.2. Sivusto tullaan sulkemaan toukokuun loppuun mennessä, johon asti vanhat viestit ovat vielä luettavissa, joten nyt kannattaa käydä nappaamassa vanhat matkamuistot talteen.

Ystävällisin terveisin,
Pallontallaajien tiimi

Kuka Mitä Miksi - Missä kerran kuljin
Pallontallaajat.net
Valikko

Kuka Mitä Miksi

Tervetuloa seuraamaan 27-vuotiaan helsinkiläisen elämää lähellä ja kaukana. Olen maaseudun kasvatti, ikuinen jahkailija, food lover, matkailupalvelujen tuottaja vailla alansa töitä. Puurran reissukassan kartuttamiseksi milloin kirjastotätinä ja milloin teatterin tuottajana. Tavoite on kuitenkin aina kerryttää matkakassaa ja paeta arkea.

Tavallisesti matkapartnerina toimii poikaystävä, josta tämä levottomuus myös sai alkunsa muutamia vuosia sitten. Jaamme sammumattoman palon thairuokaa kohtaan, haluaisimme kantaa rinkkakaupalla eläimiä kotiin ja reissut taittuu Harry Pottereita äänikirjoja yhdessä kuunnellen. Mä olen se murehtija-märehtijä ja poikaystävä tyypillinen maailmanmatkaaja.

Joku saattaa tunnistaa naamani aiemmista blogeista, sillä johan tässä on näpytelty menemään reilut 10 vuotta aiheiden ja motivaation vaihdellessa. Tarkoitukseni on siirtää vanhan blogin sisältö myös tänne, mutta katsotaan olenko todellisuudessa niin velho kuin toivon olevani.

 

Follow this blog

Get every new post delivered right to your inbox.