Tervehdys Pallontallaajien käyttäjät,

Kiitos kun olet ollut mukana Pallontallaajien yhteisössä. Sivuston vähäisen kävijämäärän vuoksi olemme valitettavasti joutuneet tekemään päätöksen palvelun sulkemisesta tämän kevään aikana. Keskutelumahdollisuus foorumilla päättyy maanantaina 1.2. Sivusto tullaan sulkemaan toukokuun loppuun mennessä, johon asti vanhat viestit ovat vielä luettavissa, joten nyt kannattaa käydä nappaamassa vanhat matkamuistot talteen.

Ystävällisin terveisin,
Pallontallaajien tiimi

Hukkaa itsesi Pekingin loputtomille kujille - Missä kerran kuljin
Pallontallaajat.net
Valikko

Hukkaa itsesi Pekingin loputtomille kujille

2019

Mulle onnistunut reissu tarkoittaa useita käveltyjä kilometrejä ja niiden kohteiden näkemistä, joita ei ehkä nähtävyyksiksi lasketa. Haluan vaeltaa, katsella, ihailla ja haistella. Parasta tää on yksin ja ilman kiirettä mihinkään.

En oo mikään valokuvaaja, mutta tavallisesti seurana on kuitenkin aina kamera. Rakastan räpsiä kuvia muistoksi ja selailla niitä yhä uudestaan ja uudestaan vielä loman jälkeen. 

Pekingiläistä elämää hutongeissa

Me asuttiin keskellä Nanluogun hutongia, joka on yksi matalasti rakennettujen vanhan ajan asuinalueista. Kapeilla kujille pääsee tirkistämään pekingiläiseen arkeen: vanhuksia pelaamassa kiinalaisia lautapelejä, kattilankililää ja lumoavia tuoksuja pienenpienistä ravintoloista ja työkalujen pauketta sisäpihoilta.

Hutongit ovat olleet pitkään uhan alla, kun tilalle rakennettiin uutta persoonatonta kaupunkia. Nyt kaupalliseen potentiaaliin on herätty ja katuja suojellaan ja omistetaan shoppailulle. Älä kuitenkaan jumiudu puotien täyttämille hutongkujille, vaan sujahda sille sivukujan sivukujalle ihastelemaan arkista menoa.

Majoituimme Hutong Impressions Beijing Guesthouse sekä Hotel 66.

Saatat myös pitää näistä

Ei kommentteja

Vastaa

Follow this blog

Get every new post delivered right to your inbox.