Tervehdys Pallontallaajien käyttäjät,

Kiitos kun olet ollut mukana Pallontallaajien yhteisössä. Sivuston vähäisen kävijämäärän vuoksi olemme valitettavasti joutuneet tekemään päätöksen palvelun sulkemisesta tämän kevään aikana. Keskutelumahdollisuus foorumilla päättyy maanantaina 1.2. Sivusto tullaan sulkemaan toukokuun loppuun mennessä, johon asti vanhat viestit ovat vielä luettavissa, joten nyt kannattaa käydä nappaamassa vanhat matkamuistot talteen.

Ystävällisin terveisin,
Pallontallaajien tiimi

Samppanjabrunssi Pekingissä - Missä kerran kuljin
Pallontallaajat.net
Valikko

Samppanjabrunssi Pekingissä

2018

Muutaman vuoden tauon jälkeen koitti viimeinkin paluu Kiinaan!

Vietin marraskuun alun Pekingissä syöden, nautiskellen ja rentoutuen. Poikaystävä on vaihtarina tämän lukuvuoden kyseisessä metropolissa, joten mun vierailu mestoilla oli itsestäänselvyys ja lentoliput tuli ostettua heti kun herran lähdöstä tuli todellista.

Oikeastaan koko syksyn ajattelin reissua “vain” vierailuna poikaystävän luona enkä niinkään lomamatkana. En jaksanut googlettaa Pekingin must see-kohteita tai hypettää lähestyvää lomaa, mutta perillä heittäydyin totaalilomalle!

Kyllähän sen jo heti lentokenttäjunassa tajus, että oli puolison lisäks kaivannut täydellistä irtautumista arjesta. Takana oli meinaan aika työntäyteinen syksy, jolloin ei aina osannut huolehtia itestä ja jaksamisesta. Töitä tehtiin niin, että ylitunteja ropisi ja koin ihan uudenlaista stressiä, jonka kannoin myös työpäivän päätteeksi himaan. Tuttavat ihmetteli miten kestän kaukosuhdetta ja ikävää, johon oli todettava, että ei kai nyt miestä ehdi surkutella, kun töissä on jo ihan tarpeeksi.

Eli kyllä, Pekingistä tuli syksyn pelastus.

Elämäni överein brunssikokemus

Ollaan Mikan kanssa jo varmaan vuosia katseltu ruokavideoita överibuffeteista, joten tietenkin kävimme astetta överimmällä sunnuntaibrunssilla. NUO Hotel Beijing tarjoaa mahdollisuuden N’JOY all-day diningiin, joka on jotain niin uskomatonta, että se tulisi nähdä omin silmin. Vedettiin sitten kunnolla yli ja otettiin kylkeen vielä all-you-can-drink samppanjat.

Kolmen tunnin aikana emme kertaakaan nähneet lasejamme tyhjinä tai edes puolillaan. Aina jostain oli ilmestynyt täydennystä, kun olit käynyt pikaisesti hakemassa “vielä yhden” lautasellisen ostereita. Tai sashimia. Tai kakkuja. Valtava ruokailusali oli pullollaan ruokaa ja joka nurkan takaa löytyi aina uusi tiski täynnä valikoimaa. Vaihtoehtojen määrä oli mulle liikaa ja valinnanvaikeus todellinen ongelma. Päädyin siis täyttämään lautaseni merenelävillä kakkuja unohtamatta…

Buffeteista puhuttaessa on kuitenkin mainittava aina hävikkiruuan järkyttävä määrä. Ihmiset ympärillämme hakivat pöydän täydeltä ruokalautasia, jotka pahimmassa tapauksessa jäivät koskemattomiksi. Eiköhän se kaikki roskiin taas päätynyt, mut hei tärkeintähän oli saada kuva instagramiin.

Seuraavaa postausta odotellessa, voit lukaista TÄÄLTÄ viime rymyämisistämme Kiinassa.

Saatat myös pitää näistä

Ei kommentteja

Vastaa

Follow this blog

Get every new post delivered right to your inbox.