Tervehdys Pallontallaajien käyttäjät,

Kiitos kun olet ollut mukana Pallontallaajien yhteisössä. Sivuston vähäisen kävijämäärän vuoksi olemme valitettavasti joutuneet tekemään päätöksen palvelun sulkemisesta tämän kevään aikana. Keskutelumahdollisuus foorumilla päättyy maanantaina 1.2. Sivusto tullaan sulkemaan toukokuun loppuun mennessä, johon asti vanhat viestit ovat vielä luettavissa, joten nyt kannattaa käydä nappaamassa vanhat matkamuistot talteen.

Ystävällisin terveisin,
Pallontallaajien tiimi

Yangshuo - Kiinalaisten lomaparatiisi ja bilemekka - Missä kerran kuljin
Pallontallaajat.net
Valikko

Yangshuo – Kiinalaisten lomaparatiisi ja bilemekka

2018

Postaus on julkaistu ensimmäisen kerran 25.12.2016 vanhassa blogissa.


Reissattiin tosiaan Yangshuon halki jo matkalla Xingpingiin ja pääsimme kokemaan todellisen lomaparatiisin. Siis jos olisi kiinalainen.

Keskusta on ravintolaa, hotellia, kahvilaa, baaria vieri viereen ja se ihmismäärä on käsittämätön! Saavuimme kaupunkiin maanantai-iltana, mutta vilkaiskaa huviksenne ensimmäistä kuvaa ja kuvitelkaa millainen meno kävelykadulla on viikonloppuisin… Ei uskaltauduttu edes tsekkailemaan kaupungin yöelämää, mutta uskoakseni menoa löytyy, jos kiinalaiset kanssajuhlijat kelpaavat.

Taaskaan ei voi sanoa tutustuneensa kaupunkiin sen paremmin, sillä pysähdyimme kaupunkiin oikeastaan vain ohikulkumatkalla. Yangshuossa kuitenkin asuu ja elää jonkin verran expateja, joten palvelut ovat hyvin kehittyneet, loistavaa ravintolatarjontaa ja ilmapiiri on ihan jees, kunhan vähän ummistaa silmänsä rönsyilevältä turismilta. En kuitenkaan osaa antaa mitään erityisiä vinkkejä tai edes suosittele matkustamaan kohteeseen juuri varta vasten, mutta jos kulmilla liikkuu, niin muutama perus juttu:

Ruokaa:

Hintavaa ja suussa sulavaa länkkäriruokaa, seafoodit kaduilla, halvat dumplingit, nuudelisopat tai oikeastaan kaikki paikallinen ruoka.

Kahvilat:

Jossei edes juo kahvia, löytyy satoja muita vaihtoehtoja ja lopulta oot ihan koukussa kaikkiin mangon makuisiin kermavaahtojuomiin. Tiedän mistä puhun…

Yangshuo Sudder Street Guesthouse:

Rahalle vastinetta ja riittävän kaukana keskustan hulabaloosta. Mekin jäimme tänne jumiin moneksi päiväksi, sillä ei millään olisi halunnut jättää reissun mukavimpia sänkyjä ja takapihan uima-allasta.

Saatat myös pitää näistä

Ei kommentteja

Vastaa

Follow this blog

Get every new post delivered right to your inbox.