Pallontallaajat.net
Valikko

Sitä elämän parasta aikaa

2018

Postaus on julkaistu ensimmäisen kerran 26.6.2016 vanhassa blogissa.


Hei ja terveiset Chiang main bussiterminaalista!

Edessä kolmen tunnin odottelu bussiin, jolla karautamme Thaimaan viimeiseen kohteeseemme Chiang Raihin.

Kesäkuu tuntuu hujahtaneen aivan hetkessä ja hetkittäin ei oikein edes tajua, että tässä sitä nyt todellakin ollaan ja matkataan. Tarkoitus oli päivittää kuulumisia tännekin, mutta wifi aiheuttaa päivittäin harmaita hiuksia ja sen johdosta olenkin keskittynyt vain Instagramiin.

Thaimaa on siis pian tältä erää taputeltu ja kierrettyä tuli Bangkok, Thaimaan toiseksi suurin kaupunki Chiang Mai, hippihenkinen vuoristokylä Pai sekä kohta Chiang Rai, josta jatkamme rajan yli Laosiin.

Mitä me ollaan täällä tehty?

No yllättävän vähän ollaan ainakin kitattu sitä halpaa olutta. Oon kuitenkin ihan rakastunut smoothieihin ja jääteehen eli tuhlaan niihin varmaan puolet päiväbudjetistani. Ollaan keskitytty muutenkin aika paljon ruokailuun ja hyvien ravintoloiden etsintään, lisäksi ollaan ulkoilun yhteydessä poltettu nahkamme päästä varpaisiin ja mun päänahka kuoriutuu edelleen jakauksen kohdalta… Not cool.

Luontokohteina mainittakoon muutamat kanjonit sekä reissun ensimmäinen vesiputous, jossa oli ihana päästä kylpemään. Löydettiin tiemme myös Elephant nature parkiin tutustumaan pelastettujen norsujen ja muiden elämien elämään sekä avustamaan niiden hoidossa. Sille tielle jäi pieni pala sydäntä ja lähes pakottava tarve valistaa ihmisiä norsuturismin kauheudesta ja vaikutuksista.

Meillä on mielessä ideoita ja kiinnostavia kohteita, mutta yhä edetään fiiliksen mukaan. Välillä google laulaa ja Lonely planetin opasta selataan kun kaivataan tekemistä, mutta suorittamisen vastapainoksi on ollut kiva vain syödä ja makoilla riippumatossa vuoronperään. Turha se on liikaa tekemistä haalia, vaikka tietysti sitä tavallaan haluaisikin tämän kesän aikana nähdä ja kokea mahdollisimman paljon. Onhan tässä vielä aikaa…

Itseasiassa tää kuulumisten kirjoitus ei ollutkaan niin työlästä kuin etukäteen ajattelin, mutta parempihan se olisi kirjoittaa useammin ja vain yhdestä aiheesta. Ehkäpä ensi kerralla :D

Harmittaa kun kuvia olisi vaikka millä mitalla, mutta tyytyminen on näihin, jotka puhelimesta valmiiksi löytyivät. Pitäisi päästä koneen äärelle tyhjentään muistikorttia, mutta jääköön sekin seuraavaan kertaan. Pidetään peukkuja, että tämä postaus näkee päivänvalon vielä tänään kun löydämme uuden hostellin ja toivotaan myös, ettei tää bloggerin sovellus täysin raiskaa tekstin ulkoasua.

Pusuja Suomeen xx

// edit. Jee klo 22.08 pötkötetää hotellilla ja wifi pelittää!

Saatat myös pitää näistä

Ei kommentteja

Vastaa

Follow this blog

Get every new post delivered right to your inbox.