Tervehdys Pallontallaajien käyttäjät,

Kiitos kun olet ollut mukana Pallontallaajien yhteisössä. Sivuston vähäisen kävijämäärän vuoksi olemme valitettavasti joutuneet tekemään päätöksen palvelun sulkemisesta tämän kevään aikana. Keskutelumahdollisuus foorumilla päättyy maanantaina 1.2. Sivusto tullaan sulkemaan toukokuun loppuun mennessä, johon asti vanhat viestit ovat vielä luettavissa, joten nyt kannattaa käydä nappaamassa vanhat matkamuistot talteen.

Ystävällisin terveisin,
Pallontallaajien tiimi

Ruokamyrkytys Koh Phanganilla - Missä kerran kuljin
Pallontallaajat.net
Valikko

Ruokamyrkytys Koh Phanganilla

2018

Postaus on julkaistu ensimmäisen kerran 14.6.2017 vanhassa blogissa.


Viimeksi jäätiin siis Koh Phanganille ja Fullmoon partyja edeltäviin päiviin, jolloin majoituimme Tanoya Gardeniin ajatuksena söpö oma bungalow. No metsään meni ja vaikken itseäni kovin pitkävihaisena pidä, pakko myöntää, että katkera olen yhä. Meitä odotti todellisuudessa pieni rivarihuone jaetulla vessalla hinnan ollessa kuitenkin sama kuin siinä varaamassani omassa mökissä. Kukaan ei ottanut mokasta vastuuta eikä asiaan saatu selvyyttä. Oltaisiin tietysti otettu saman tien kamat kantoon, mutta lähialueen kämpät olivat tappiin asti bookattu bileiden vuoksi. Tappio oli siis nieltävä ja pidettävä peukkuja, että Agodan lupaama hyvitys kolahtaisi tilille. Ei muuten ole näkynyt vielä tänäkään päivänä.

Kiitos ruokamyrkytyksestä

Hyvä onni jatkui ja nappasin hotellin raflasta ruokamyrkytyksen ja rukoilin kuolemaa piinaavat 24 tuntia. Kyllä mä kaikenlaisiin reissupöpöihin olen törmännyt, mutta tämän kertainen sairastuminen + jaettu vessa oli yhtälö vailla vertaa. Sain pientä, mutta yllättävää lohtua gekkolaumasta makoillessani vessan lattialla.

Tunsin syyllisyyttä sairastumisesta huonoimpaan mahdolliseen aikaan, sillä yksi syy saarelle saapumiseen oli Fullmoon partyt. Sillä hetkellä olo oli kaikkea muuta kuin valmis sinne 30 000 juhlijan joukkoon. Johanna taisi valaa muhun uskoa sen verran, että sain kourallisen laosilaisia vatsalääkkeitä alas ja kirmasimme biitsille laukku täynnä oksennuspusseja. Onneksi lähdimme.

Eli niin kääntyivät koettelemukset iloksi ja voi sitä onnenpäivää, kun jätimme traumaattisen Gardenin taaksemme. Siirsimme hiekkaiset romumme ilmastoituun resortiin, joka oli tietenkin reippaasti yli sniiduilubudjettimme. Ruokamyrkytys oli kaukainen muisto omalla rannalla lekotellessa ja aamiaispannareita nauttiessa.

En kanna siis kaunaa ainakaan Koh Phangania kohtaan. Saari kohteli meitä hyvin ja ihanat kokemukset peittosivat tietenkin lopun vitsaukset. Paljon jäi tätäkin saarta näkemättä eli en pane pahaksen uutta visiittiä.

 
Follow my blog with Bloglovin

Saatat myös pitää näistä

Ei kommentteja

Vastaa

Follow this blog

Get every new post delivered right to your inbox.