Tervehdys Pallontallaajien käyttäjät,

Kiitos kun olet ollut mukana Pallontallaajien yhteisössä. Sivuston vähäisen kävijämäärän vuoksi olemme valitettavasti joutuneet tekemään päätöksen palvelun sulkemisesta tämän kevään aikana. Keskutelumahdollisuus foorumilla päättyy maanantaina 1.2. Sivusto tullaan sulkemaan toukokuun loppuun mennessä, johon asti vanhat viestit ovat vielä luettavissa, joten nyt kannattaa käydä nappaamassa vanhat matkamuistot talteen.

Ystävällisin terveisin,
Pallontallaajien tiimi

Pala Egyptiä - Missä kerran kuljin
Pallontallaajat.net
Valikko

Pala Egyptiä

2018

Postaus on julkaistu ensimmäisen kerran 7.11.2015 vanhassa blogissa.


Vietin lokakuun lopun Egyptin auringon alla ja tarkempi kohde oli Hurghadan Makadi bay ja hotelli Jaz Aquaviva Resort, joka sijaitsee vesipuisto Makadi Waterparkin välittömässä läheisyydessä. Aurinkoa, lämpöä ja hyvää seuraa… Ja 50 vesiliukumäkeä, joista uskalsin kokeilla vain muutamaan.

Meikäläinen kuitenkin nappas jo heti alkuun jokaisen matkailijan kauhun eli sen kuuluisan vatsataudin. Kyllähän se hieman fiilistä latisti ja suoraan sanottuna itketti, kun jäin hotellille vilkuttaan muiden lähtiessä retkelle jos toiselle. Olisihan se ollut siistiä nähdä merta lasipohjaveneellä matkaten tai kokea historiallisen Luxorin nähtävyydet ja tunnelma, mutta ei se valitus auta.

Reissun shoppailutkin jäivät vähäisiksi, sillä sen kerran kun piipahdimme ostoskeskuksessa, evakuoitiin meidän rankkasateen aiheuttaman tulvan vuoksi. Sillä hetkellä ei voinut kuin pyöritellä päätä ja manata meidän tuuria, mutta nyt näille pienille vastoinkäymisille voi jo nauraa.

Näistä huolimatta mä pidän viikkoa kuitenkin onnistuneena. Ei ihan sellaisena kuin odotti, mutta sain kuitenkin kaikkea muuta mitä lomalta odottaa. All inclusive takasi ettei hetkeäkään nähnyt nälkää ja drinkitkin kannettiin mukavasti altaan reunalle, päivät menivät kölliessä auringossa hyvien kirjojen parissa ja hotellin lakanoihin oli kiva sujahtaa heti kun väsytti. Univelat tuli totisesti kuitattua ja stressitasot nollattua.

Tärkeintä kuitenkin oli matkaseura eli kyseessä oli todellinen perheloma kun mukana oli Mikan vanhempien lisäksi kaikki siskot perheineen. Pääsin siis tutustumaan ja viettämään aikaa vähän paremmin Mikan perheen kanssa. Meitä oli kyllä melkoinen revohka ja oli hauskaa ettei hotellilla jäänyt yksin, vaan aina löytyi seuraa. Iso kiitos siis appivanhemmille: oli ihana olla mukana.

Saatat myös pitää näistä

Ei kommentteja

Vastaa

Follow this blog

Get every new post delivered right to your inbox.