Tervehdys Pallontallaajien käyttäjät,

Kiitos kun olet ollut mukana Pallontallaajien yhteisössä. Sivuston vähäisen kävijämäärän vuoksi olemme valitettavasti joutuneet tekemään päätöksen palvelun sulkemisesta tämän kevään aikana. Keskutelumahdollisuus foorumilla päättyy maanantaina 1.2. Sivusto tullaan sulkemaan toukokuun loppuun mennessä, johon asti vanhat viestit ovat vielä luettavissa, joten nyt kannattaa käydä nappaamassa vanhat matkamuistot talteen.

Ystävällisin terveisin,
Pallontallaajien tiimi

One true love - Bangkok - Missä kerran kuljin
Pallontallaajat.net
Valikko

One true love – Bangkok

2018

Postaus on julkaistu ensimmäisen kerran 21.1.2017 vanhassa blogissa.


Kiina jäi taakse, kun hyppäsimme Hongkongin kentältä Bangkokiin vievään koneeseen. Reissuaika oli hyvin kortilla ja vaikka alun perin ajatuksena oli edetä vain maateitse, piti sitä bookata muutamat lennot, jotta kallisarvoista aikaa säästyisi. Mutta joo, muutamat kympit sinne tänne ja perse koneen penkkiin.

Bangkok oli jälleen niin tuttu ja turvallinen kaikkien näiden reissuviikkojen jälkeen. Majoituimme aiemmin esitellyssä Chilli-hostellissa Chinatownin läheisyydessä, kävelimme tutuiksi käyneitä katuja ja shoppailimme kuin viimeistä päivää Chatuchakin viikonloppumarkkinoilla. Tämä vierailu kaupungissa taisi olla mulle jonkinlainen kasvunpaikka, sillä nyt viimeinkin multa löytyy rohkeutta lähteä maailmalle ilman Mikaa,. Hän on ollut todellinen tuki ja turva tutustuttaessaan aasialaiseen kulttuuriin.

Itseasiassa tiedän tarkalleen mistä sain pienen lisäbuustin itseluottamukseen. Tää saattaa lukijan mielestä olla pieni naurettava asia, mutta tällaiselle kokemattomalle matkaajalle ja pelkurille, iso askel.

Mika oli lähtenyt hierontaan ja jäin hotellille laittautuun illallista varten, kunnes sain idean lähteä lävistettäväksi. Ei muuta kuin google auki ja suurkaupungin pimenevään iltaan suunnistamaan. Unohdin kuitenkin vaihtaa metrosta skytrainiin ja hetkellisen eksymisen jälkeen paikansin itseni kartalta ja lähdin jalan liikenteeseen. Tavallisesti olisin eksyessäni soittanut paniikissa Mikalle, mutta nyt käppäilin täysin tuntemattomia katuja kilometrikaupalla ja muutaman harha-askeleen jälkeen löysin läväripuljun ja ostoskeskukset. Oikeastaan huvittaa muistella tätä tapahtumaa jälkikäteen,. Muistan niin selkeästi sen onnistumisen tunteen ja fiiliksen, kun seisoskelen yksin sillalla katsellen sitä ihanan kaoottista liikennettä.

Mitä me puuhattiin?

Poikkeus meidän päiväohjelmassa eli syömisessä, oli The Grand Palace eli Bangkokin kuninkaallinen palatsialue, joka sisältää Thaimaan arvostetuimmat uskonnolliset ja hallinnolliset rakennukset. Alue on äärimmäisen suosittu, turisteja on päivittäin pilvin pimein ja kuvia ottaessa sai suunnata kameran kohti taivasta, mikäli ei halunnut satoja aasialaisia lomakuviinsa. Meidän oli tarkoitus vierailla samaan syssyyn myös Wat Po:ssa, jossa makoilee 46 metrinen Buddha-patsas, mutta armottomana paahtava aurinko imi mehut meikäläisestä totaalisesti.

Viimeiset lomapäivät hemmoteltiin itseämme ja pieni hostellihuone vaihtui mukavaan huoneistohotelliin Sukhumvitin sykkeessä. Katolla sijaitsevalla uima-altaalla oli tietenkin vaikutuksensa hotellivalintaan, mutta sanotaanko vaikka näin, että Greenview Ekkamai 10 oli sellainen löytö, että samassa mestassa majoitutaan myös tulevaisuudessa.

Vierailimme uudessa kissakahvilassa, josta tulossa oma postauksensa kaikkien niiden suloisten karvapallukoiden vuoksi ja söimme taukoomatta.

Sukhumvit Soi 38 :lta löytyi jälleen mahtavaa katuruokaa! Tosin harmillisesti puolet kadusta oli jyrätty rakennustöiden tieltä ja tämän seuraksena useampi Mikalle rrakas ruokakärry oli hävinnyt. Herkkua tarjoiltiin myös Victory Monumentilla sijaitsevassa boat noodle ravintolassa, jossa käväistiin jo edeltävällä Bangkok-vierailulla. Pienet nuudelikiput maksavat ehkä 0,30e kipale ja ruokailijat kuulemma kilpailevat tilaamalla mahdollisimman paljon annoksia. Korkeimman kuppitornin kasannut saa ainakin ihailevia katseita viereisistä pöydistä ja kivan kuvan someen.

Saatat myös pitää näistä

Ei kommentteja

Vastaa

Follow this blog

Get every new post delivered right to your inbox.