Tervehdys Pallontallaajien käyttäjät,

Kiitos kun olet ollut mukana Pallontallaajien yhteisössä. Sivuston vähäisen kävijämäärän vuoksi olemme valitettavasti joutuneet tekemään päätöksen palvelun sulkemisesta tämän kevään aikana. Keskutelumahdollisuus foorumilla päättyy maanantaina 1.2. Sivusto tullaan sulkemaan toukokuun loppuun mennessä, johon asti vanhat viestit ovat vielä luettavissa, joten nyt kannattaa käydä nappaamassa vanhat matkamuistot talteen.

Ystävällisin terveisin,
Pallontallaajien tiimi

Miniloma Tallinnaan - Missä kerran kuljin
Pallontallaajat.net
Valikko

Miniloma Tallinnaan

2018

Postaus on julkaistu ensimmäisen kerran 7.6.2015 vanhassa blogissa.


Yritettiin tukahduttaa matkakuumeenpoikanen Tallinnassa, sillä Mika oli varannut päiväristeilyn. Siinä sit silmät sikkaralla satamaan ja matkaan aamuvarhaisella ja pakko kyllä sanoa, etten muistanutkaan miten puuduttavaa se matkaaminen on. Istumapaikkojakin sai silmä tarkkana kytätä, sillä ilmeisesti moni muukin oli lähtenyt risteilemään kivan kesäpäivän kunniaksi.

Perimmäinen tarkoitus reissulle oli tietenkin lähestyvä juhannus eli käytiin hakemassa nestemäiset eväät ja mähän olin ihan onnessani halpojen pinkkien pullojen seassa.

Reissun toinen tärkeä juttu oli yllättäen ruoka! Tutkittiin jo etukäteen ravintolasuosituksia ja valittiin italialainen La Bottega (Vene 4, Tallinna), sillä meillä ei oo tapana syödä pastaa oikeastaan ikinä. Ei ollut kuitenkaan mikään ihme, että molempien tilaukset sisälsivät mereneläviä, sillä Thaimaan reissussa hullaannuin täysin mustekalaan. Suosittelen lämpimästi tätä viihtyisää ravintolaa jos vanhassakaupungissa liikutte ja vatsanne halajaa italialaista. Alkupalaksi katkaravunpyrstöt mausteisessa tomaattikastikkeessa grillatun focaccian kanssa… Omnom.

Meillä oli tosiaan jopa liikaa aikaa olla maissa, sillä vaikka kierreltiin vanhassakaupungissa, käväistiin kasinolla yksillä ja tuhlaamassa Mikan rahoja sekä kaupungilla pyörimässä vaatekaupoilla, oltiin me jonottamassa takaisin laivaan pääsyä aivan liian ajoissa. Vaikka yhdessä pyöriminen ja tollanen pieni irtiotto arjesta olikin mukavaa ja virkistävää, on se itse laivalla matkustaminen vain niin tylsää. Haluan lentokoneeseen ja oikealle lomalle.

Saatat myös pitää näistä

Ei kommentteja

Vastaa

Follow this blog

Get every new post delivered right to your inbox.