Tervehdys Pallontallaajien käyttäjät,

Kiitos kun olet ollut mukana Pallontallaajien yhteisössä. Sivuston vähäisen kävijämäärän vuoksi olemme valitettavasti joutuneet tekemään päätöksen palvelun sulkemisesta tämän kevään aikana. Keskutelumahdollisuus foorumilla päättyy maanantaina 1.2. Sivusto tullaan sulkemaan toukokuun loppuun mennessä, johon asti vanhat viestit ovat vielä luettavissa, joten nyt kannattaa käydä nappaamassa vanhat matkamuistot talteen.

Ystävällisin terveisin,
Pallontallaajien tiimi

Helsingistä Bangkokiiin - Missä kerran kuljin
Pallontallaajat.net
Valikko

Helsingistä Bangkokiiin

2018

Postaus on julkaistu ensimmäisen kerran 14.9.2016 vanhassa blogissa.


HEL-BKK
Näin luki lentolipussa, joka oli päivätty 7.6.2016 tiistaille, jolloin järjetön odotus palkittiin.

Ostimme lentoliput maaliskuussa (?) melko pitkän jahkailun jälkeen. Tarkoitus oli kärkkyä tarjouksia ja edullisempia hintoja, mutta koska mitään spessua ei ilmaantunut, tyydyimme Finnairin reilun 600€ lippuihin. Suora lento, ilmaista alkoholia, kiva leffavalikoima… Mulla tosin oli lipussa vielä muutosturva, sillä kovasti toivoin pääseväni kouluun, joka olisi alkanut jo elokuun alussa. Noh, ei koulua eli ei tarvetta muutoksille, mutta ei extrasta maksaminen haitannut, sillä oli jotenkin lohdullista tietää pääsevänsä kotiin nopeasti, mikäli olisi tarve.

Olimme varanneet jo ennakkoon hostellin, jonne dumpata rinkat ennen kuin syöksyisimme Bangkokin humuun. Painakaa mieleenne hostelli nimeltä The Chilli Bangkok, joka sijaitsee rauhallisella alueella, kävelymatkan päässä metrolta sekä Chinatownin liepeiltä. Me yövyttiin täällä muuten myös palatessamme, sillä hinta ja laatu kohtaavat, vaikka huone ensisilmäyksellä hätkähdyttääkin pienuudellaan.

Viivyimme tällä erää Bangkokissa vain muutaman päivän, sillä se kuumuus oli tukahduttavaa. Meidän oli tarkoitus kiertää temppelit ja muut must see-turistikohteet, sillä ne jäivät multa edellisellä kerralla kokematta, mutta ei siinä helteessä kyennyt muuhun kuin pakolliseen. Eli syömiseen. Ja silloinkin oli ajoitettava ulkona liikkuminen muuhun kuin keskipäivän paahteeseen, joten vähän chillaillessa ja tulevaa suunnitellessa ne pari päivää menivät. Kovasti tuli haaveiltua Pohjois-Thaimaassa odottavasta vuoristoilmasta ja maltillisemmista lämpöasteista.

Koska majoituimme Chinatownin Yaowarat-kadun läheisyydessä, oli siellä ehdottomasti vierailtava mahdollisimman monta kertaa! Niin paljon ruokaa, niin paljon maistettavaa, mutta liian vähän aikaa… Suosittelen tsekkaamaan T&K Seafood raflan, jos äyriäiset ja kala maistuu, sillä ruoka on niin taivaallista ja hitsi mitkä hinnat! Tässä yksi syy miksi elämä Bangkokissa houkuttelee. Ei tarvitse olla miljonääri syödäkseen kuin kuningas.

Pienenä muistutuksena kuitenkin, että ikinä ei tiedä mistä simpukasta, jääpalasta tai lusikasta saa vatsapöpön. Mä nappasin jostain sivukadun safkasta tällaisen yllärin ja eiköhän se ilmoitellut olemassaolostaan juuri kun oltiin hieronnassa. Siitä sitten kesken pään hiplailun vessaan ja nolona takaisin, vaikka ilmeisesti vastaavat tapaukset ovat hyvin tuttuja katuruokakeskittymien läheisyydessä työskenteleville. Vastaavanlaisilta ruokamyrkytyksiltä(?) kuitenkin vältyttiin loppu reissun ajan, vaikka minä ja minun herkkä vatsani kaikkea koettiinkin… Vaikka nämä ikäviä tapauksia ovatkin, ei kannata liikaa murehtia mitä suuhunsa pistää, sillä välillä se voi olla täyttä arpapeliä. Jää pian jotain unohtumatonta maistamatta.

Ja vielä jälkkärimaininta!

Jokainen metrolta hostellille kävely keskeytyi herkkuhetken takia, sillä eräällä kreppimyyjällä oli aivan liian suloinen ja höpsö koira. Karvaturri veti meitä aivan liikaa puoleensa ja olin varma, että Mika kaappaa koiran viimeisellä vierailulla. Toki krepitkin olivat suussasulavia (mustikka-valkosuklaa ah…) ja niin edullisia, että niillä äkkiä lihottaa itsensä. Jos joskus törmäätte tähän myyjämummoon koiransa kanssa, niin antakaa jälkimmäisellä pusu mun puolesta ♥

All you need is Bangkok city.

Saatat myös pitää näistä

Ei kommentteja

Vastaa

Follow this blog

Get every new post delivered right to your inbox.