Tervehdys Pallontallaajien käyttäjät,

Kiitos kun olet ollut mukana Pallontallaajien yhteisössä. Sivuston vähäisen kävijämäärän vuoksi olemme valitettavasti joutuneet tekemään päätöksen palvelun sulkemisesta tämän kevään aikana. Keskutelumahdollisuus foorumilla päättyy maanantaina 1.2. Sivusto tullaan sulkemaan toukokuun loppuun mennessä, johon asti vanhat viestit ovat vielä luettavissa, joten nyt kannattaa käydä nappaamassa vanhat matkamuistot talteen.

Ystävällisin terveisin,
Pallontallaajien tiimi

Caturday Cat Cafe - Kahvilan täydeltä söpöyttä - Missä kerran kuljin
Pallontallaajat.net
Valikko

Caturday Cat Cafe – Kahvilan täydeltä söpöyttä

2018

Postaus on julkaistu ensimmäisen kerran 3.2.2017 vanhassa blogissa.


Oi pörröisiä tassuja ja vaaleanpunaisia nassuja.

Meillä ei ole Bangkok-reissua ilman kissakahvilaa ja koska viime visiitiltä tuttu Purr Cat cafe club oli sulkenut ovensa, oli googlen ratkaistava ongelma. Löysimme kovasti kehutun Caturday Cat Cafen, joka tarjosi niin suussasulavia herkkuja, kuin söpöä ruokailuseuraa.

Itseä vähän nyppi näiden kissojen asusteet eli oli glitteriä, ah niin suloisia enkelisiipiä ja jopa jonkinmoinen tutu… Eikö pelkät kissat olisi riittäneet? Kuka kaipaa roolivaatteita korostamaan tällaisten otusten söpöyttä? No joo, häiritsevä seikka kyllä unohtui, kun istahti lattialle ja sai kainaloonsa kovin onnellisen oloisia kissoja.

Kahvilan tunnelma oli tietenkin lämmin ja kyllähän siinä tunti tai pari vierähti. Ei sitä kuivin suin kehdannut lattialla istuskella, joten loogisesti aloitimme jälkiruuasta (rainbow crepe cake) jääteen kera ja etenimme syntisen hyviin juustoranskalaisiin. Jostain syystä olin koko reissun ajan haaveillut kakuista ja leivonnaisista, joten viimein odotus palkittiin ja jestas mikä kakku!  Mun nautiskellessa, keskittyi Mika lahjomaan itselleen kavereita herkkusnackseilla.

Olitpa sitten kissan tai kakun ystävä, kannattaa pyörähtää mestoilla! Kahvila sijaitsee aivan Ratchathewin skytrain-aseman juurella eli et voi eksyä.

Nyt  k i s s a s p ä m m i !

Saatat myös pitää näistä

Ei kommentteja

Vastaa

Follow this blog

Get every new post delivered right to your inbox.